Skip to main content

Automobilski klaster Srbije – AC Srbija organizuje šestu po redu konferenciju „SEE Automotive – Connect & Supply” 19. i 20. maja 2020. godine, uz podršku projekta Razvoj privatnog sektora u Srbiji (PSD) koji, u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, sprovodi GIZ.

Zbog postojeće situacije ovogodišnja konferencija biće organizovana online.

Glavne teme ovogodišnje konferencije biće uticaji krize prouzrokovane COVID-19 virusom, odgovor na krizu i budući trendovi. U virtuelnom prostoru će se okupiti više od 200 učesnika iz oblasti automobilske industrije iz Jugoistočne Evrope.

Cilj „SEE Automotive – Connect & Supply” konferencije je povezivanje proizvođača originalnih delova (OEM), dobavljača 1. i 2. kategorije (kompanija TIER1 i 2) i relevantnih javnih institucija kako bi se dodatno pomoglo razvoju automobilske industrije u regionu Jugoistočne Evrope.

O aktuelnim planovima OEM i TIER1&2 kompanija, izazovima i potencijalima za dobavljače iz Jugoistočne Evrope, kao i mogućnostima za razvoj i primenu inovacija u automobilskoj industriji u ovom regionu, govoriće predstavnici najznačajnijih svetskih automobilskih kompanija i pratećih industrija prisutnih u ovom regionu, poput JAGUAR LAND ROVER, VOLKSWAGEN Innovation Hub TLV, CONTINENTAL Automotive Serbia, MITSUBISHI ELECTRIC, VDA (Nemačko udruženje auto-industrije), BROSE, DB SCHENKER, RHEIMMETALL, VIDEOTON, BME kao i Odeljenje za međunarodnu trgovinu iz Velike Britanije.

Predstavnici ovih kompanija učestvovaće i na B2B sastancima, koji su ponuđeni učesnicima kako bi se maksimizirali poslovni kontakti. B2B sastanci će se odvijati online, preko specijalne platforme, u drugom delu prvog dana i tokom celog drugog dana Konferencije.

Zainteresovani za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti na sajtu: https://www.seeautomotive.com/

© 2024 Nemačka saradnja u Srbiji. Sva prava zadržana.