Skip to main content

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH bira pružaoca usluga (pravno lice registrovano u regionu Zapadnog Balkana) za potrebe projekta “Zelena Agenda – Dekarbonizacija elektroenergetskog sektora na Zapadnom Balkanu”:

Razumevanje tržišta rada i potreba za kvalifikacijama u energetskom sektoru i unapređenje profesionalnog tržišta za više „zelenih poslova“ na Zapadnom Balkanu.

Zelena radna mesta su ključna za energetsku tranziciju Zapadnog Balkana, pokrećući održivi razvoj i smanjujući zavisnost od fosilnih goriva. Novi profili tehničara i specijalista ne samo da će da diverzifikuju energetski sektor već će i da stvore nove mogućnosti zapošljavanja kako za mlade tako i za iskusne profesionalce, te, sve u svemu, da podstaknu ekonomski rast regiona. Ulaganjem u ljudski kapital za više zelenog zapošljavanja, region može bolje da se uskladi sa politikom Evropskog zelenog dogovora i kvalifikovanim stručnjacima za rad na integraciji tržišta električne energije sa Evropskom unijom.

Cilj predviđenog zadatka jeste obavljanje različitih analitičkih zadataka i obezbeđivanje praktičnih koncepata organizacijama tehničkog i stručnog obrazovanja i obrazovanja (TVET) u regionu Zapadnog Balkana sa fokusom na mogućnosti zapošljavanja tokom tranzicije obnovljive energije.

Molimo sve zainteresovane kompanije da dostave samo traženu dokumentaciju:

  1. Pravno lice registrovano u zemlji regiona Zapadnog Balkana
  2. Izjava o ispunjenosti kriterijuma
  3. Dokaz o prosečnom godišnjem prometu (bilans stanja): potreban minimalni iznos od 176.024,70 KM/ 90.000 EUR neto godišnje za poslednje 3 finansijske godine.
  4. Broj zaposlenih (potrebno 5 min.)
  5. Lista minimalno 2 referentna projekta iz oblasti socio-ekonomskih istraživanja u sektoru zapošljavanja
  6. Lista minimalno 2 referentna projekta vezana za cilj poziva u regionu Evrope u poslednje tri godine.

Tehnička procena se zasniva samo na referentnim projektima sa minimalnom vrednošću provizije od 10.000 EUR ili 19.558,30 KM

Za kratak opis projektnog zadatka, kriterijuma, kao i dokument izjave o ispunjenosti kriterijuma, možete da nas kontaktirate putem adrese elektronske pošte: GIZ-BosnienHerzegowina@giz.de

Odabrane kompanije će da budu kontaktirane i pozvane da učestvuju u proceduri nakon ocene prispelih iskaza zainteresovanosti.

Molimo vas da navedenu dokumentaciju pošaljete do 12.12.2023. godine na poštansku adresu GIZ-ove Kancelarije za BiH, poziv na broj 83454057 i to:

 

GIZ Office

Zmaja od Bosne 7- 7a

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Poziv na broj: 83454057

 

Merodavna za poštivanje roka jeste predaja dokumentacije na navedenu poštansku adresu. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Napomena: Samo kandidati koji uđu u uži izbor će dobiti detaljnu konkursnu dokumentaciju.

© 2024 Nemačka saradnja u Srbiji. Sva prava zadržana.